Lei av å se på Frank Oceans livestream av plankekutting?

Frank Ocean har streamet et bilde av et arbeidsrom på hjemmesiden sin i hele dag, men nå – 15.00 norsk tid – har han begynt å streame musikk – og at noen sager en planke. For en tidspunkt å leve på, folkens! Denne streaming- og sagesagaen kommer i etterkant av at Oceans Tumblr ble oppdatert for første gang på et år med et bildet som tilsynelatende pekte mot at Oceans nye album Boys Don’t Cry skulle komme i juli. Juli er forbi, og alt vi har fått hittil er altså dagens stream, hvor det inntil nylig har vært stille. Nå skjer det ting, i det minste, men det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X