Frank Ocean Blond

Frank Ocean slapp enda et album natt til søndag – stream her!

Frank Oceans nye album har vært en lenge etterlengtet utgivelse, men lanseringen har blitt stadig mer tåkelagt av utsettelser, kryptiske Tumblr-beskjeder, snekkerprosjekter og et mellommåltidsalbum i Endless. Natt til søndag kom til slutt Blond. Eller Blonde, som det heter hos Apple Music. Ingenting skal visst være lett med Frank, men dette virker å være det ordentlige albumet, om man kan klassifisere album på den måten i 2016. Sikkert ikke. Tittelen Boys Don’t Cry er altså skrapet fra albumet, men er blitt navnet på en fanzine som distribueres i pop-up-butikker i New York, L.A., Chicago og London. Vel bekomme, om du ikke allerede er mett. Blonde: 01 Nikes 02 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X