«Eastbound & Down»-gutta er tilbake med premiereklare «Vice Principals» på HBO

Vice Principals er Danny McBride og Jody Hills etterlengtede HBO-comeback etter ikoniske Eastbound & Downs fjerde og siste sesong i 2013. Hill og McBride har heldigvis ikke mistet grepet siden den tid. I Vice Principals spiller McBride Neil Gamby, en no-nonsense viserektor ved Lincoln High School i Nord-Carolina som tar jobben sin altfor seriøst, en spirituell slektning av Kenny Powers. Powers og Gamby har den nøyaktig samme arrogansen og overdrevne troen på egne ferdigheter ingen av dem har. Gambys høyeste ønske er å bli rektor, og etter at den gamle rektoren pensjonerer seg ser det ut til at han kan få ønsket oppfylt. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.