«Eastbound & Down»-gutta er tilbake med premiereklare «Vice Principals» på HBO

Vice Principals er Danny McBride og Jody Hills etterlengtede HBO-comeback etter ikoniske Eastbound & Downs fjerde og siste sesong i 2013. Hill og McBride har heldigvis ikke mistet grepet siden den tid. I Vice Principals spiller McBride Neil Gamby, en no-nonsense viserektor ved Lincoln High School i Nord-Carolina som tar jobben sin altfor seriøst, en spirituell slektning av Kenny Powers. Powers og Gamby har den nøyaktig samme arrogansen og overdrevne troen på egne ferdigheter ingen av dem har. Gambys høyeste ønske er å bli rektor, og etter at den gamle rektoren pensjonerer seg ser det ut til at han kan få ønsket oppfylt. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X