Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen ser på ting

Samferdsel er på mange måter som sosiale medier. Det handler om at noe skal bevege seg fra et sted til et annet, og det handler om fellesskap. Skal den bussen fra Knarvik i Hordaland til Lunde i Telemark, sier du? Det kaller vi samferdsel. Skal den tweeten fra Samferdelsdepartementet til Twitter og alle som er på Twitter, sier du? Det, min venn, er selve kroneksempelet på sosiale medier. LES OGSÅ: Anders Anundsens «Trygghet i hverdagen (dubstep remix)» Og hva gjelder #SoMe-utnyttelse lager nettopp Samferdselsdepartementet plattformenes og (denne historisk propagandaglade) regjeringens aller søteste propaganda. Sjekk hva Samferdselsdeps offisielle twitterkonto brukes til - […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X