HBO lager øst-europeisk utgave av «Mammon» – her er noen forslag til andre øst-europeiske vrier

Denne måneden hadde HBO premiere på to øst-europeiske nyinnspillinger av den norske serien Mammon (polske Pakt og tsjekkiske Mamon). I tillegg lanserte kanalen også en rumensk versjon av australske SBS (Umbre). NATT&DAG tok frem en ellevill penn og et relativt ensidig syn på øst-Europa, puttet glimt i øyet og skrev ned noen forslag til andre øst-europeiske nyinnspillinger. (Они смеются над нас , но скоро мы покажем им кто здесь главный. / Oni nam se sad smiju, ali za nekoliko godina mi vladamo Evropu / Teraz się z nas śmieją, ale niedługo będzimy rządzić Europą.) Šešam Štašjon Maxim Mekker og Vladimir Betjent setter opp […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.