GAme of thrones

«Game of Thrones» starter ujevnt

Obs: Inneholder selvsagt spoilers. Game of Thrones sesong seks starter der sesong fem sluttet. Jon Snow hales inn i varmen av sine gjenværende sympatisører. Dette setter scenen for maktforskyvning og karakterutvikling i Night’s Watch-leiren: I Stannis Baratheons fravær trer Ser Davos (Liam Cunningham) frem som en utmerket strateg, og Alliser Thorne (Owen Teale) blir en mer nyansert antagonist idet han taler til troppene om motivene for mytteriet. Cunningham og Teale har noen fortreffelige replikkleveranser, og en beundringsverdig nyansert lyssetting besørger et kledelig, visuelt gravalvor. I Mereen inspiserer Tyrion og Varys stemningen i gatene, og balansen mellom humor og alvor er nær perfekt. Her […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.