Vinn billetter til Craig David-konsert

HYL! DÅN! SUKK! Totusentallets mest prominente trusefjerner lander i Oslo på tirsdag, og KANSKJE det går troll i ord slik at han begår søt elskov med en heldig fan på onsdag. Vi snakker selvsagt om Craig David, mannen som er deeeeeilig UK Garages ansikt utad, og vi sikter åpenbart til hiten «7 Days» (digresjon: mangler låtteksten Oxford comma? Kjør debatt!). Det er Klubb Loveless (Eirik Tillerli og Filip Kollsete) som har hanket inn (den nå litt bola) gromgutten til å spille på Rockefeller. Ikke bare i kraft av å være nostalgi personifisert – Craig David trer i disse dager ut av anakronismens hemsko med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X