Vinn billetter til Craig David-konsert

Craig David all over your BOING.

b
a

HYL! DÅN! SUKK! Totusentallets mest prominente trusefjerner lander i Oslo på tirsdag, og KANSKJE det går troll i ord slik at han begår søt elskov med en heldig fan på onsdag. Vi snakker selvsagt om Craig David, mannen som er deeeeeilig UK Garages ansikt utad, og vi sikter åpenbart til hiten «7 Days» (digresjon: mangler låtteksten Oxford comma? Kjør debatt!).

Det er Klubb Loveless (Eirik Tillerli og Filip Kollsete) som har hanket inn (den nå litt bola) gromgutten til å spille på Rockefeller. Ikke bare i kraft av å være nostalgi personifisert – Craig David trer i disse dager ut av anakronismens hemsko med NYTT ALBUM. Follow My Intuition er ventet i 2016. I mellomtiden kan du kose deg med singelen «When the Bassline Drops».

Og ja – vi gir bort billetter! Gå inn på NATT&DAGs Facebook-side og tag en venn du vil ha med i kommentarfeltet.