Sentralbanksjef Øystein Olsens siterer Game of Thrones – N&D tar Photoshop-utfordringen

Sentralbanksjef Øystein Olsen skapte folkelig ståhei da han siterte HBO-serien Game of Thrones i sin tale om norsk økonomi forrige uke. Olsens «Nå kommer vinteren» gjorde at han kunne være både folkelig og ungdommelig samtidig som han treffsikkert illustrerte hvor dårlig fremtidsutsiktene er for norsk økonomi. Vi kommer til å bli arbeidsløse hele gjengen,  men vi har i det minste masse episke serier å binge i! Glasset er alltid halvfullt av olje, som Øystein pleier å si, og det er viktig med humor i tunge tider. Det vet Øystein, og det er derfor ikke første gang vår folkelige sentralbanksjef sauser sammen finans og film. Vi har rotet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.