Sentralbanksjef Øystein Olsens siterer Game of Thrones – N&D tar Photoshop-utfordringen

Sentralbanksjef Øystein Olsen skapte folkelig ståhei da han siterte HBO-serien Game of Thrones i sin tale om norsk økonomi forrige uke. Olsens «Nå kommer vinteren» gjorde at han kunne være både folkelig og ungdommelig samtidig som han treffsikkert illustrerte hvor dårlig fremtidsutsiktene er for norsk økonomi. Vi kommer til å bli arbeidsløse hele gjengen,  men vi har i det minste masse episke serier å binge i! Glasset er alltid halvfullt av olje, som Øystein pleier å si, og det er viktig med humor i tunge tider. Det vet Øystein, og det er derfor ikke første gang vår folkelige sentralbanksjef sauser sammen finans og film. Vi har rotet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X