Glad i ulvejoik? Vi gir bort billetter til Off The Page

På Off The Page leser man om musikk i stedet for å høre på den.

b
a

Off The Page, éndagsfestivalen viet til lyttekultur, arrangeres for tredje år på rad på Kunstnernes Hus. Festivalen er ikke bare musikkfestivalens etterlengtede svar på en litteraturfestival, men også en slags institusjon for absolutt alt det rare som foregår på sidelinjen av populærmusikk. I år kan du for eksempel oppleve Ánde Somby fremføre dyrejoik. Pussige greier!

Vi nominerte festivalen til Osloprisen for årets beste arrangement i fjor, og fikk arrangør Anne Hilde Neset til å kaste lys over hva som egentlig er tanken bak en musikkfestival uten en eneste konsert:

– Har du noen gang vært på en konsert og følt at samtalen du hadde ved baren om musikken var minst like interessant som musikken på scenen? Eller lest om et stykke musikk og funnet ut at det var langt mere givende å lese om musikken enn å høre den?

I år har festivalen invitert Sidsel Endresen i samtale med Audun Vinger i Jazznytt 18-salongen, Tore Stavlund skal prate om hvilken rolle melk har spilt i menneskenes kultur- og samfunnsutvikling og Synne Øverland Knudsen, Lars Petter Hagen og Morten Jørgensen skal fabulere om norske musikktidsskrifter.

Vi er så heldige å sitte på et par billetter som vi gir bort! Det eneste du må gjøre er å mobilisere nok krefter til å sende oss en mail hvor det står «jeg vil ha billetter til Off The Page» til redaksjon@nattogdag.no. Merk mailen med «Off The Page».

Vi kårer en vinner neste uke!