Glad i ulvejoik? Vi gir bort billetter til Off The Page

Off The Page, éndagsfestivalen viet til lyttekultur, arrangeres for tredje år på rad på Kunstnernes Hus. Festivalen er ikke bare musikkfestivalens etterlengtede svar på en litteraturfestival, men også en slags institusjon for absolutt alt det rare som foregår på sidelinjen av populærmusikk. I år kan du for eksempel oppleve Ánde Somby fremføre dyrejoik. Pussige greier! Vi nominerte festivalen til Osloprisen for årets beste arrangement i fjor, og fikk arrangør Anne Hilde Neset til å kaste lys over hva som egentlig er tanken bak en musikkfestival uten en eneste konsert: – Har du noen gang vært på en konsert og følt at samtalen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X