Ed Gardner OBE Photographed at the ENO, London 5 September 2012 Joint commission: ENO, Askonas Holt and Chandos Benjamin Ealovega Photography benjaminealovega.com

Ed Gardner: – Om du griner i orkestergropen, er det ingen som griner blant publikum

Denne artikkelen er en del av et bilag betalt av Bergen Filharmoniske Orkester.  For utenforstående kan klassisk musikk og de som driver med det virke litt gammeldags. Musikerne går i gamle klær og spiller gammel musikk på gamle instrumenter, og som for å understreke hvor gammeldagse de er, insisterer noen på at musikerne burde spille på enda eldre instrumenter enn hva de allerede gjør. Tilhengerne av såkalt tidligmusikk virker, for en som bare har skummet overflaten av denne kompliserte diskusjonen, som om de insisterer på at det mest «autentiske» er å spille instrumenter som ikke har dratt nytte av teknologiske […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.