«A$$$$ong$»-forfatter: – Jeg driter i Drake som person

MERK: Denne artikkelen er en del av et festivalbilag sponset av Oslo Kulturnatt. NATT&DAG har for øvrig hatt full redaksjonell frihet. Runa Borch Skolseg er musiker, forfatter, dramatiker. Hun er alt dette, og samtidig blir merkelappene lite passende: På Oslo kulturnatt opptrer hun med verket «This is my collection of sincere a$$$$ong$», et konseptuelt hip hop-album. «This is my collection of sincere a$$$$ong$» handler om en reise til Beirut? – Jeg vil ikke si at det handler om en reise til Beirut, men det er mer et resultat av den reisen. Jeg skulle egentlig skrive Det store stykket om krig som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X