Kalager svarer: – Estetisk intimkirurgi er ikke det samme som kjønnslemlestelse

Aller først må jeg beklage til Ellen Støkken Dahl. Jeg skulle forstått at hennes første innlegg titulert «Intimkirurgi bør være straffbart på lik linje med kjønnslemlestelse» ikke tok til orde for at intimkirurgi skulle være straffbart, hvilket hun nå påpeker i sitt svar til meg. Da jeg kritiserte Støkken Dahl for å være nedlatende mot norske kvinner, var det hennes påstand om kriminalisering jeg tok utgangspunkt i. Når det opprinnelige innegget til Støkken Dahl eksplisitt hevdet at loven burde tolkes slik, håper jeg misforståelsen er tilgivelig. Støkken Dahl har nå flyttet debatten vekk fra kriminalisering av labiaplastikk over til hvordan […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.