– AUF-lederen snakker mot bedre vitende i ruspolitikken

I et tilsvar til Aksel Braanen Sterris artikkel om årsakene til den feilslåtte ruspolitikken viser AUF-leder Mani Hussaini at ungdomspartiet har tatt et langt steg i riktig retning med å stake ut en ny ruspolitikk. Hussaini bør lytte til the Global Commission on Drug Policy, ledet av Kofi Annan, og foreslå regulering som neste steg. AUF skal ha honnør for å ha hjulpet Norges største parti til å åpne for heroinassisert behandling og det er godt å lese at Hussaini tar avstand fra den moralistiske linjen som lenge har fått dominere rusdebatten. Spesielt gledelig er det at Hussaini løfter frem […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X