NATT&DAG gir bort billetter til Findings!

For andre år på rad arrangeres EDM-sirkuset Findings på Bislett Stadion. Todagersfestivalen grer EDM-entusiasten medhårs med bookinger som Avicii, CLMD og Axwell & Ingrosso, men tar i år sikte på å ha litt større sjangerspenn for bredere nedslagsfelt, og har også invitert Nils Noa, OMVR, Gabrielle og indiekollektivet Get Dancy. Noe for alle, si! NATT&DAG gir bort et lite antall billetter til festivalen i appen vår. Alt du må gjøre er å svare på et LATTERLIG enkelt spørsmål. Har du ikke appen vår ennå, kan du laste den ned HER!

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X