NATT&DAG og by:Larm presenterer egen kveld – og du kan vinne billetter til hele festivalen

Har du ikke festivalpass til by:Larm? Fortvil ei! Vi gir bort festivalpass i appen vår som du kan laste ned her!  Men hvis du har billett: Spenn beltet, knyt skoa og hold i hatten. by:Larm, årets desidert største begivenhet for foredragskåte bransjepamper med nok penner innabords til å signere rubbel og bit av håpefulle unge musikere som kanskje står på en scene for første gang, går av stablen om to dager. Nytt av i år, bortsett fra at ikke-skandinaviske artister også får briske seg i programmet, er at NATT&DAG i samarbeid med festivalen har fått en kveld til å presentere artister vi […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.