NATT&DAG og by:Larm presenterer egen kveld – og du kan vinne billetter til hele festivalen

Har du ikke festivalpass til by:Larm? Fortvil ei! Vi gir bort festivalpass i appen vår som du kan laste ned her!  Men hvis du har billett: Spenn beltet, knyt skoa og hold i hatten. by:Larm, årets desidert største begivenhet for foredragskåte bransjepamper med nok penner innabords til å signere rubbel og bit av håpefulle unge musikere som kanskje står på en scene for første gang, går av stablen om to dager. Nytt av i år, bortsett fra at ikke-skandinaviske artister også får briske seg i programmet, er at NATT&DAG i samarbeid med festivalen har fått en kveld til å presentere artister vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X