Nå får kokain- og cannabisbrukere lov til å gi blod

Hvordan går arbeidet, får dere inn mye blod om dagen? – For øyeblikket har vi et godt lager, men det er snart påske og da er folk vanskeligere å få tak i. Om det for eksempel skulle skje stygge ulykker i påsketrafikken kan behovet for blod øke raskt. Ullevål Sykehus er et regionalt traumesenter, det vil si at vi tar imot pasienter fra alle store ulykker på sør- og østlandsområdet. Men den aller største gruppen som bruker blodprodukter er kreftpasienter, og sykdom tar ikke ferie. Blodet vi trenger til pasientene er ferskvare, og særlig små nyfødte trenger helt ferskt blod. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X