Tre filmer å frykte i februar

Det finnes vel knapt en måned uten foruroligende premierer på norske kinoer. Her er tre filmer du nok lever godt uten i februar: The Interview  La det være sagt med en gang: The Interview er provoserende dårlig. Man kan jo lure på om det egentlig er derfor Kim Jong-un har bannlyst filmen, for dette er en suppe av grusomt lite morsomme Ringenes Herre-referanser, vulgær kroppshumor og lite treffende satire. Det er milevis fra det et oppegående menneske vil kalle vellykket humor, og et skrekkeksempel på hvilken retning den opprinnelig talentfulle James Francos karriere går. Det er utelukkende trist at det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X