Motemåneden oppsummert: Sovedress, skamklipp og redaktørsinne

Månedens moteligg Japanske businessmenn jobber hardt – nå kan de redusere stress, men fortsatt i dress! Det japanske selskapet King Jim har nemlig oppfunnet en kombiløsning med «The Wearable Futon Air Mat Set». Som navnet tilsier slår dressen seg ut i en myk plastfuton. Faksimile: huffingtonpost.com Månedens samarbeid J. Brands seneste samarbeidspartner er Simone Rocha. Minikolleksjonen består av 14 plagg i Rochas karakteriske stil – feminine former og store volanger med en maskulin twist. Faksimile: teenvogue.com Månedens død Oscar de La Renta døde 20. oktober etter en karriere som strakk seg over nesten fem tiår. Designeren vokste opp i den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.