Motemåneden oppsummert: Sovedress, skamklipp og redaktørsinne

Månedens moteligg Japanske businessmenn jobber hardt – nå kan de redusere stress, men fortsatt i dress! Det japanske selskapet King Jim har nemlig oppfunnet en kombiløsning med «The Wearable Futon Air Mat Set». Som navnet tilsier slår dressen seg ut i en myk plastfuton. Faksimile: huffingtonpost.com Månedens samarbeid J. Brands seneste samarbeidspartner er Simone Rocha. Minikolleksjonen består av 14 plagg i Rochas karakteriske stil – feminine former og store volanger med en maskulin twist. Faksimile: teenvogue.com Månedens død Oscar de La Renta døde 20. oktober etter en karriere som strakk seg over nesten fem tiår. Designeren vokste opp i den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X