Ukjent - Guanyin, 1100-tallet.

Dropp psykologen, bruk kunst som terapi

Psykologer. Hvem trenger dem? Hva skjedde med den sterke og stillferdige fyren? Han som tok livets motgang i bredbent positur med sigaretten i munnviken. I 2015 sitter du kanskje med bena i kryss og en e-sigarett, øynene hviler på et bilde i et venteværelse hos universitetspsykologen. Kanskje bildet gir deg en dypere innsikt, litt à la den syretrippen du hadde, som i utgangspunktet var en fin opplevelse, men som endte i det marerittet som gjør at du nå sitter i venteværelset hos universitetspsykologen. Bildet du ser på er av profeten Jeremiah sittende i en hule. Han er nedtrykt, da byen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X