Ukas High Five: Dark Times spiller fortsatt ikke med metronom

Grattis med skive! Regner med at dere fikk dere en lærepenge av Hissigs famøse anmeldelse og har spilt inn med metronom denne gangen?

 – Tusen takk! Høhø, lærepenger var det bare Hissig som fikk. Og de har nok lært, har bytta ut både redaktør og anmeldere ser vi. Forhåpentligvis folk som skjønner at det ikke er bruk av metronom som avgjør kvalitet på musikk. Metronom har vi aldri vurdert å bruke, det er for flinkisene. Hvordan forventer dere at plata blir mottatt? – Det kan sikkert gå begge veier. Vi er uansett veldig fornøyde med den. Beskriv «Give» med tre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X