Ingen misforstår et sverd

FANTASY ER TEIT. Å like fantasy er pinlig. Og å skulle forventes å delta i samtaler om fantasy – fordi dét liksom er en ting myndige mennesker som knapt kjenner hverandre småpludrer om – er mer enn hva innbyggere i et sivilisert samfunn burde finne seg i. Men nå er det den tiden av året igjen. HBO har en ny sesong av Game of Thrones på trappene, og alle de nybakte foreldrene der ute som har døpt sine døtre Khaleesi står parat til å diskutere både navn og inspirasjon. Bak dem står titusener av mennesker som nøyer seg med å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X