Hør smakebit fra nye Haraball-skiva og vinn signert silketrykk

Da Haraball slapp debuten "Sleep Tall" i fjor fikk den langt mer oppmerksomhet enn den gjengse harcore-utgivelse, hvilket førte til at den erfarne Kongsberg-gjengen straks befant seg på scenen under Bylarm og Øya. Kan tro alle som mener hardcore kun kan fremføres i fuktige kjellere ble irritert! For alle oss andre var oppmerksomheten gledelig. Haraball er uansett ikke et vanlig hardcore-band (fremste eksempel på dette: forsøk på vitsing mellom låtene). Singelen "Perfect Like A Nazi" er første smakebit fra plata Half Tux, som slippes på Fysisk Format 13. juni. – De var jo så råflotte, nazistene, sier vokalist Jon Eivind, med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.