Hør smakebit fra nye Haraball-skiva og vinn signert silketrykk

Hardcore-banden slår tilbake med nazi-perfeksjon.

b
a

Da Haraball slapp debuten «Sleep Tall» i fjor fikk den langt mer oppmerksomhet enn den gjengse harcore-utgivelse, hvilket førte til at den erfarne Kongsberg-gjengen straks befant seg på scenen under Bylarm og Øya. Kan tro alle som mener hardcore kun kan fremføres i fuktige kjellere ble irritert! For alle oss andre var oppmerksomheten gledelig. Haraball er uansett ikke et vanlig hardcore-band (fremste eksempel på dette: forsøk på vitsing mellom låtene). Singelen «Perfect Like A Nazi» er første smakebit fra plata Half Tux, som slippes på Fysisk Format 13. juni.

– De var jo så råflotte, nazistene, sier vokalist Jon Eivind, med megaglimt i øyet.

– Det er en nedjekkingslåt som handler om at ingen veit alt.

Hør låta nederst i saken!

Half Tux-coveret er tegnet av kunstner Esra Røise. Røise er en av landets mest anerkjente illustratører, og har jobbet med blant annet Vogue, Livi’s og Nike. NATT&DAG deler ut tre silketrykk av coveret, limitert til 50 nummererte eksemplarer.

Skriv en tekst til bildet i kommentarfeltet og stikk av med et signert silketrykk!

halftux