Hør smakebit fra nye Haraball-skiva og vinn signert silketrykk

Da Haraball slapp debuten "Sleep Tall" i fjor fikk den langt mer oppmerksomhet enn den gjengse harcore-utgivelse, hvilket førte til at den erfarne Kongsberg-gjengen straks befant seg på scenen under Bylarm og Øya. Kan tro alle som mener hardcore kun kan fremføres i fuktige kjellere ble irritert! For alle oss andre var oppmerksomheten gledelig. Haraball er uansett ikke et vanlig hardcore-band (fremste eksempel på dette: forsøk på vitsing mellom låtene). Singelen "Perfect Like A Nazi" er første smakebit fra plata Half Tux, som slippes på Fysisk Format 13. juni. – De var jo så råflotte, nazistene, sier vokalist Jon Eivind, med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X