Meanwhile – i det mest ensomme hjørnet av Instagram

Instagram er fortsatt den regjerende kilden for kvalitets-SoME, men i mylderet av profiler med morsomme og interessante bilder finner man selvfølgelig også noe av den mørkeste ensomheten samfunnet har å by på. Noe som bringer oss til Dreamaker504 – student på Monroe Community College i Rochester New York, og stolt Drake-look-a-like. VELDIG stolt Drake look-a-like. Den aspirerende poeten, fotografen og songwriteren – bedre kjent som Nissim blant venner – er nemlig ikke bare typen som legger ut 200 versjoner av den samme selfien på profilen sin, han gleder dessuten sine følgere med følsomme side ved side-bilder av seg selv og […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.