Norsk offentlighet løfter på sløret: Våre beste nachspielhistorier

Se også: Den store nachspielguiden   Kong Halvor, blogger – Husker godt nachspielet sensommeren 2008 da vi ikke dro til Frognerbadet for å nakenbade – jeg er nemlig fra Asker, og i Asker er det ikke noe annet å gjøre enn å henge langs Spikkestadlinja når man skal utspille en nachspielklisjérik soloppgang med gode venner, allsang og rosévin (les: sprit) rett fra flaska. Vi sovnet på linja før vi hadde kommet oss frem til Mettaberget (badeplass langs linja ved Heggedal), men «heldigvis» våknet jeg av huggormbitt før toget hadde begynt å kjøre igjen. Tut-tut, vi tok toget hjem fra Gullhella. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X