Barn av regnbuen

DET HAR ALLEREDE gått nesten ni år siden den siste episoden av Queer As Folk ble sendt på amerikansk TV. Mye har – heldigvis – skjedd siden den gang. For det første som slår meg etter å ha sett noen episoder av den nye HBO-serien Looking, er hvor veltilpasse karakterene fremstår. At de er homofile er unektelig en fremtredende del av personligheten deres, men det er likevel ikke deres mest vesentlige karaktertrekk. Vi er med andre ord forbi det stadiet der tv-presentasjonen av de homofile utelukkende handler om å vise hvor mye de sliter med sin seksuelle identitet og hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X