Vinn billetter til Drake & The Weeknd i Oslo Spektrum!

b
a

Med en sart setlist og kroppen full av trust issues inntar Drake storscenen i Oslo Spektrum førstkommende søndag. Den myke Toronto-tenoren leverte en solid konsert da han opptrådte foran et stappfullt klubb-Spektrum i forfjor, og med tredjealbumet Nothing Was The Same og et par nye hits på CV’en siden sist, er alt lagt til rette for at 27-åringen vil gjenta (og kanskje overgå?) suksessen fra 2012.

Drizzys pågående Would You Like A Tour? har solgt ut samtlige turnéstopp over hele Europa, og med seg på nightliner’en denne gang har han sin kanadiske landsbror og R&B-mørkets førstefyrste The Weeknd. Du får gjerne elske eller hate disse guttas mosemyke tilnærming til moderne hip-pop, men House of Balloons og Drakes Facebook-status-vennlige refrenger utgjør unektelig en sjarmoffensiv allsangaften av de sjeldne.

Blodfan, skapfan eller samma fan? Uansett; Vinn billetter til søndagens R&Bonanza med Drake & The Weeknd ved å svare helt riktig på følgende spørsmål:

På førstesingelen fra Nothing Was The Same, crooner Drake beroligende at dere er på vei et sted. Hvor er det du og Drake skal?

1. På by:Larm

2. På Jaeger for å sjekke ut Juan Atkins

3. Hjem

 

Send ditt svar merket «Drake» til appkonk@nd.no!