Foto: Presse

Vinn billetter til Drake & The Weeknd i Oslo Spektrum!

Med en sart setlist og kroppen full av trust issues inntar Drake storscenen i Oslo Spektrum førstkommende søndag. Den myke Toronto-tenoren leverte en solid konsert da han opptrådte foran et stappfullt klubb-Spektrum i forfjor, og med tredjealbumet Nothing Was The Same og et par nye hits på CV'en siden sist, er alt lagt til rette for at 27-åringen vil gjenta (og kanskje overgå?) suksessen fra 2012. Drizzys pågående Would You Like A Tour? har solgt ut samtlige turnéstopp over hele Europa, og med seg på nightliner'en denne gang har han sin kanadiske landsbror og R&B-mørkets førstefyrste The Weeknd. Du får gjerne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X