Fem lærdommer fra Debatten på NRK1

Et halvår med delvis jevnlig debattoppsummering er over. Her er det vi har lært, så langt. Debattoppsummering nummer én, to, tre og fire finner du her, her, her og her. 1. Erik Wold er en rar mann. Debattgeneral Erik Wold takler så godt som hvilket som helst emne med den samme litt fortørnede tonen - som om han ikke helt kan fatte og begripe at vi faktisk bruker tid på å diskutere det i det hele tatt. Det betyr ikke at han ikke er forberedt, det er han, han glir ubesværet gjennom 22. juli og reservasjonsrett som om det ikke skulle være noen sak i det hele tatt, med det resultatet at det ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X