Debatten på NRK1: Æsj! Abortlus!

Når ting ble vanskelig pleide Arbeiderpartiet å sende en statssekretær. Regjeringen sender en Krf-er. Dette er Gunnhild Felde fra Foreningen for helsepersonells reservasjonsrett, en forening som kjemper for at det skal være “plass til flere samvittigheter”, som hun sier, i fastlegeyrket. Hun sier at det for henne dreier seg om tre-fire aborthenvisninger i året. Dette er Gro Nylander. Hun er gynekolog, feminist, tilhenger av selvbestemt abort og hun husker tiden før det ble tillatt med selvbestemt abort før tolvte uke. Those were the days. embed:http://www.youtube.com/watch?v=S2YH5K5zDQI Nylander syns at leger som ikke får seg til å henvise kvinner som ønsker abort […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.