Vårløsning

“Spring Break … Spring Breeeeeeaaaaaak … Spriiiiiing Breaaaaaak forevaaaaa.” - Faith, Candy, Brit og Cotty “In Hell we will all burn brightly” - Bret Easton Ellis SPRING BREAKERS LIGNERingen filmer vi har sett tidligere. Noe som ikke er så rart ettersom filmskaperenHarmony Korine bevisst har unnlatt å referere eller hente inspirasjon fra éneneste film. Konvensjonelle måter å forstå film på oppleves derfor som litetreffende for dette drømmeaktige gangster-eposet. Dette bekreftes når man leserde kritikerne som så langt har hyllet Spring Breakers som “filmen av vår tid”. Forvirrededobbeltholdninger om at filmen er “dum” og “genial” på samme tid, følesmerkelig nok mest […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X