Real–Barca

Barcelona mot Real Madrid er ikke det gode mot det onde.De ideologiske undertonene som tilskrives El Classicotilhører et unyansert medienarrativ som fortjener å bli utfordret. I dag stårslaget på ny.FC Barcelona omtaler seg selv som “mer enn en klubb”, ogmedia omtaler den evige tvekampen mellom de og Real Madrid som mer enn fotball.Det er en videreføring av den spanske borgerkrigen, det er katalanske frihetskjemperemot Francos propagandalag, sosialisme mot fascisme, det gode mot det onde. Mende politiske og ideologiske undertonene som tilskrives El Classico tilhøreret unyansert medienarrativ som fortjener å bli utfordret. FC Barcelonas kulturelle image ble kanskje best oppsummertav Sir […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.