Ukas kortfilm: Metachaos

Hvis det finnes et helvete, ser det ut som dette.Først en liten “how to” på hvordan du skal se filmen: 1. Hiv ut alle vennene dine 2. Dra for gardinene 3. Slå av lyden på telefonen og lyset i rommet 4. Få lyden i phones og bildet i fullskjerm 5. Brace yourself. Vi begynner rolig, med nydelige bilder av klare, geometriske former og kritthvite menneskekropper som flyter i løse lufta. Tilsynelatende er dette et velsmurt maskineri.Idyllen skal imidlertid ikke vare. Vi får se en annen verden, en kornete og søplete sepiaverden, og snart går tre av menneskeskapningene derfra til angrep […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X