Smil og Gift møter Norwegian Ghost Hunters

Glem klarsynte gærninger og svevende snakk om “energier”. Norwegian Ghost Hunters går vitenskaplig til verks med teknologisk utstyr og jordnær metodologi for å avdekke paranormal aktivitet. Oslo kulturnatt har hyret inn teamet til å jakte spøkelser på Ladegården.[1]På hvilket lugubert nettforum plukker dere oppmedlemmene deres? – [Geir Ole] Det er som regel folk som kontakter ossvia epost. Det kommer alltid mange henvendelser etter at har vært i media.Særlig etter at vi var med på det programmet med Dansken & Fingern. Det varsånn jeg har møtt de fleste i Norwegian Ghost Hunters, etter at jeg startet detopp for meg selv for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X