Smil og Gift møter Norwegian Ghost Hunters

Glem klarsynte gærninger og svevende snakk om “energier”. Norwegian Ghost Hunters går vitenskaplig til verks med teknologisk utstyr og jordnær metodologi for å avdekke paranormal aktivitet. Oslo kulturnatt har hyret inn teamet til å jakte spøkelser på Ladegården.[1]På hvilket lugubert nettforum plukker dere oppmedlemmene deres? – [Geir Ole] Det er som regel folk som kontakter ossvia epost. Det kommer alltid mange henvendelser etter at har vært i media.Særlig etter at vi var med på det programmet med Dansken & Fingern. Det varsånn jeg har møtt de fleste i Norwegian Ghost Hunters, etter at jeg startet detopp for meg selv for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.