Marstrand IV: N&D møter Motus

Det italienske scenekunstkompaniet Motus hater tomt, formalistisk teater. Det løser de ved å la skuespillerne improvisere. NATT&DAG hater meningsløse, formalistiske intervjuer. Det løser de ved å sørge for at skribentene deres (les: meg) glemmer å trykke på den lille røde knappen på taleopptakeren på iPhonen. Under følger derfor et halvannen times intervju fritt etter hukommelsen.Godt var det at Enrico Casagrande og Daniela Francesconi Nicolò, regissører og grunnleggere av Motus var fantastiske og interessante mennesker. Og flaks var det også at jeg hadde tatt meg friheten til å ta med meg min gode venn Espen Dahl Hjort, så hadde vi to […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.