Sjokkeffekten

Hanbrukte et Jesus-sitat på en jeansrompe i Italia for å tale Vatikanet midt imot, han avbildet blodige soldatklær fra det som tidligere het Jugoslavia, oghan tok bilder av døende AIDS-offer. I tillegg fotograferte og intervjuet hanfanger på dødscellene i USA i en Benetton-kampanje.Oliviero Toscani har aldrivært redd for å sjokkere, mener … vel, alle andre. Selv fastholder han at allfoto, uansett omstendigheter, bare er en nøktern avbilding av virkeligheten.Det er nemligvisomvelgerå bli sjokkert, hevder han. Nå er Toscani klar for åinnta Norge og Fotofest i Trondheim – ikke bare for å fortelle om sine bilder.Han mener også at vi må […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X