Regine Stokke i bronse

Hvem husker vel ikke Regine Stokke, den modige jenta fraMøre som gjennomgikk all verdens smerte mens hun grasiøst sjarmerte en helbefolkning idet hun dokumenterte sin ferd gjennom krefthelvetets innerstesirkler. Via bloggen sin, “Face your fear”, fortalte hun alle som ville høre omsin langsomme marsj mot døden. Nå har bloggen dessuten, med utgangspunkt iRegines siste ønske, blitt gitt ut i bokform under den beskrivende tittelen”Regines Bok”. For den nette sum av 300 kroner kan man få tilgang til så velRegines tanker om døden, smerten og frykten som posthume uttalelser fra slektog venner som mente at frøken Stokke var både vakker, modig […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.