Retrorikk: Madness og Mike Oldfield

MadnessAbsolutely7(SALVO/VME)Alle Madness’ album fra forrige århundre kommer nå i flotte utgaver med bonusdisker, musikkvideoer og coverhefter som har tekstene og glimrende liner notes.Absolutely (1980) er ikke like bra som debuten One Step Beyond…, og har få andre høydepunkter enn de tre hitsinglene “Baggy Trousers”, “Embarassment” og kvasi-instrumentalen “The Return of the Los Palmas 7”. Musikkvideoene til disse er inkludert på disk 1 sammen med fem b-sider, en spansk versjon («El Regresso de los Palmas 7») og tre korte låter fra en sjelden flexidisc. Disk 2 består av en konsert som BBC Radio tok opp i London 23. desember 1980.Madness’ 3. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.