Schadenfreude i Nueva Königsberg

You Kant makethis up: Bernard-Henri Levy falls for hoax-LA TimesBernard-HenriLévy caught out by fake philosopher-Mumbai MirrorBHL reconnaîts’être laissé tromper par Botul-LeNouvel ObservateurBernard hits thebotul-The Jewish Chronicle您好究竟是誰給你看不懂中 文我吃了三碗柏林而我從事這件事 -TheShanghai Dailyمرحبا أيها الذين الواقع قراءة اللغة العربية ، أكلت ثلاثة أوعية برلينر بينما كنت أعمل في هذا الشأن-SaudiGazetteN&D: Hvorfor sluttet du som filosofilærer i 1985 for åbli skribent i det franske satiremagasinet Le Canard enchaîné? Hvorfor satire? Frédéric Pagès: En dag innså jegat arbeidet med “den franske stats nasjonale udannelse” ikke bare manglethumor, vi lo nesten aldri, men vi filosoferte heller ikke. Jeg var 33 årgammel, like gammel som Jesus på korset, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.