Jacob von der Lippe

Navn: Jacob von der Lippe Yrke: ​Fiolinbygger Produksjonssted: ​Thereses Gate 5 Produkt:​ Fiolin, bratsj og cello Pris:​ Ca. 110.000 for en fiolinwww.vonderlippe.comHvordan endte du her?–Jeghar spilt cello siden jeg var åtte. Siste året på videregående på Steinerskolenhjemme i Tønsberg hadde jeg et valgfritt helårsprosjekt. Jeg bestemte meg for åbygge min egen cello. Så ble jeg bitt av basillen. Og dro til Cremona i Italia,til kilden, kan man si, med verdens fremste fagmiljø. Tre og et halvt år påskole pluss halvannet i lære. Så dro jeg hjem, det var i 2000. Fant disselokalene. Og har vært her siden!Og hva er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X