Osloprisen 2023

Dette får du som NATT&DAG-abonnent:

– Tilgang til all vår journalistikk
I over 30 år har NATT&DAG vært medie-Norges lille degenererte og opplyste bastardbarn. Det skal vi være i over 30 år til, men fremover vil flere av våre beste saker legges bak betalingsmur. Det vil også gjelde det meste av vår omfattende dekning av musikk, film, litteratur, spill, mat og vin.

– Halv pris på alle NATT&DAG-fester
Hver måned arrangerer vi fester for å feire slipp av neste avis. På disse får man ikke bare møte et knippe av Oslos kuleste, slik det har vært i over 30 år. Man får også oppleve eksklusive konserter på en liten scene.

– Halv pris på månedens utvalgte film på Vega
Hver måned velger vi ut månedens utvalgte film på Vega scene i Oslo, landets desidert beste kinosted. Ikke bare skriver vi om filmen i forkant, men du får også halv pris på den.

– Halv pris på månedens utvalgte konsert på Parkteatret
Hver måned velger vi ut månedens utvalgte konsert på Parkteatret i Oslo. Som NATT&DAG-abonnent får du halv pris på den utvalgte konserten.

– Eksklusive invitasjoner til alle våre eventer
NATT&DAG har slippfester, filmvisninger og konserter, men fremover kommer vi også til å arrangere eventer innen kunst, litteratur, mat og vin.

– Ukentlig nyhetsbrev med alle våre tilbud og våre beste saker
Vi sender ut ukentlige nyhetsbrev som gir deg de beste tipsene til hvordan bruke byen og hvilke tilbud du får som NATT&DAG-abonnent. I tillegg får du tilsendt våre beste saker fra uken som har gått.

Akkurat nå har vi også dette tilbudet: 

– Kjøp et årsabonnement hos NATT&DAG til 900 kroner og få en Piknik i Parken-billett verdt 1150 kroner med på kjøpet. Velg hvilken dag du vil gå her og les guidene vi har laget for hver dag.

Torsdag

Årsabonnement og dagspass til torsdag 15. juni 2023

Program:
The 1975
Busta Rhymes
Tove Lo
Michelle Ullestad
Han Herman

Fredag

Årsabonnement og dagspass til fredag 16. juni 2023

Program:
Phoenix
Veronica Maggio
Briskeby
Allah-Las
Warpaint
Ekkstacy

Lørdag

Årsabonnement og dagspass til lørdag 17. juni 2023

Program:
alt-J
Ben Howard
Maggie Rogers
The Cardigans
Sondre Lerche
Albin Lee Meldau
Del Water Gap
Marit Larsen
Whammyboy