Helt ferske moteanmeldelser fra P3 Gull

Kjendisene inntar nok en gang en rød løper for å overbevise om at nettopp de skal inspirere norske klesvaner gjennom vinteren. Lykkes de?

Alle bilder er tatt av Stig Buvarp.

«Det er KALDT på senteret. Økernsenteret er et nedlagt senter – det skaper en veldig spesiell stemning og muligheter for å lage kul TV. Men det innebærer også at det ikke er ordentlig oppvarming på stedet. Pressen oppfordres derfor å kle seg VARMT – som om det er utendørs!»

Det var beskjeden fra P3s pressekontakter før vi skulle begi oss på den supergrå turen til den supergrå bydelen Økern i den supergrå måneden November. Dette blir jo lystig, tenkte vi. Men også en gyllen anledning: Hvordan kler egentlig kremen av norsk skjønnhet seg til fest i et kaldt, nedlagt kjøpesenter på Økern?

Mye inspirasjon kan hentes til julebordene, hvor man så altfor ofte ser disse korte sommerkjolene med ullstrømpebukser eller, i verste fall, bare lår og en stygg boblejakke.

Hva gjør folk nå? Henger de fortsatt igjen i gjennomsiktige kjoler, eller har vi kommet oss litt videre til illusjonen av gjennomsiktighet, som Chiara Ferragni brukte i Sanremo i februar?

Se bildene og les alle våre fullstendige vuderinger nedenfor:

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.