JJ Live setter opp tempen

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

Ingensteds presenter JJ Live: En konsertserie med mål om å finne det feteste av musikk som rører seg under overflaten. Fredag 28. april er det klart for en ny runde – gratis som alltid.

Interessert? Link til arrangementet finner du HER.

ARTISTLARS

I et oppkok av funk, jazz og RnB finner man Artistlars. Musikken er en alt-pop tornado av rytmer, energi og fengende riff. Full av musikkglede og lettbeint humor er låtene til Artistlars garantert å få opp humøret – ikke minst tempen på gulvet. Med superbandet sitt i ryggen er det lovet overraskelser, virtuose skruballer og ellers en eklektisk fremføring. Gjør deg klar for kakofonien av uttrykk kalt «Artistlars», enten du vil eller ikke. 

B0KA

Sounden til sjarmør-prosjektet b0ka er vanskelig å definere. Med røttene godt plantet i popens, discoen, house og elektronikaens verden har hodene bak skapt en musikalsk hage uten sidestykke – en som det både er lett og herlig å gå seg vill i. Røverbanden vet å stjele hjerter, noe de har gjort siden oppstarten av prosjektet på midten av 2010-tallet. Alt ligger til rette for at visitten på Ingensteds blir tro til tidligere fremføringer. 

SEVERIN

Med Severin kommer to usannsynlige elementer sammen i en herlig kombinasjon – Romsdal-dialekta og 80-tallets villstyrige driv. Å sammenligne sounden med den funnet hos The Weeknd og Stig Brenner er både riktig, og gjør også Severin en urett. Det er noe eget ved «romsdiscoen» han har skapt – som bevist med en perlerad av strålende utgivelser og liveframføringer. Med Severin på scenen er det bare å la seg rive med.

Vil du oppleve JJ Live? Arrangementet finner du HER.