JJ Live skrur opp tempen med funk, soul og bossa på Ingensteds

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

Ingensteds presenter JJ LIVE: En konsertserie med artister du kanskje ikke har hørt om, men som du virkelig burde oppleve. Fredag 27. Januar inviterer de til gratis konsert fra klokken 18:00.

For enkelte ringer nok navnet en bjelle – i fjor relanserte konsertserien JJ Unplugged seg som JJ Live. Nytt navn, men samme gode misjon: Finne det feteste av musikk som rører seg under overflaten. Fredag 27. januar er det klart for en ny runde. Gratis og like bra som alltid. 

Née Pauline

Bossa og lyrikk i skjønn harmoni! Née Pauline (Pauline Neergård) slapp debuten sin “I Am Leaving” sommeren 2021, og singelen på hjertets språk (Merk: Spansk) “Te Esperaré” ble varmt tatt i mot med over ti tusen strømminger på sin første uke. Med seg har hun eminente Ol’ Burger Beats som tilfører jazzete hiphop og bossanova sprekkfull av sjel. Satt til Née Pauline’s ektefølte tekster og historier skapes et varmt musikk-klima uten sidestykke. Syden? Du trenger ikke det med Née Pauline på Ingensteds.

Aowafy Orchestra

Eek A Mouse med Aowafy Orchestra da jamaicaneren spilte på Ingensteds i oktober. Foto: Alf Simensen

Aowafy Orchestra blander alt godt her i livet og gjør det bedre. Øst-Afrikansk afrobeat, med en klype jazz, soul og funk kommer sammen til et rytmebonanza av dimensjoner. Gruppa har hatt en bratt karriere, og startet først i fjor med intet mindre enn Øyanatt. De er heller ingen fremmede for Ingensteds, hvor de spilte for et utsolgt hus med legenden Eek-A-Mouse i Oktober. Debutalbumet deres koker bak kulissene, så enn så lenge gjelder det å få seg med dem live. Advarsel: Breiale beats og sjuk saxofon er å forvente. 

Albert Bino meets Lazy Pete

Albert Bino (Jon Fosmark) og Lazy Pete (Peter Estdahl) er to musikere med rockeføtter av kaliber. Sammen har de lekt, eksperimentert og jaktet på funk, soul, hiphop og disco. Resultatet er ikke for sarte sjeler. Prestesønnen og forskersønnen har vist seg å være en usannsynelig, men dynamisk duo, med et musikalsk uttrykk som får det til å svinge for hedningen, såvel som boble i kristenmannsblodet. Gutta garanterer en musikalsk reise for sine lyttere, med jams som får både sinn og kropp til å sprette.

Vil du oppleve JJ Live? Vend snuta mot Ingensteds! Link til arrangementet finner du HER.