De beste tingene i livet koster ingenting på Ingensteds

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

Ingensteds presenter JJ LIVE: En konsertserie med artister du kanskje ikke har hørt om, men som du virkelig burde oppleve. Fredag 16. desember inviterer de til afterwork og gratis konserter fra klokka 16.

Forrige måned relanserte JJ Unplugged seg som JJ LIVE, men med akkurat samme misjon: Finn artister fra alle mulige sjangre som kan være en hårsbredd unna å signere hos et større plateselskap og få dem på en scene. Et hederlig, og viktig, tiltak i en strømmesyk musikkbransje.


Fredag 16. desember er konsertserien tilbake på Ingensteds og det er flere gode argumenter til å stikke innom: Det er gratis, på en fredag og før konsertene blir det arrangert en «meet the business» med eks Knirckefritt- og Music Norway-vidunderbarn Eric Elvenes. Har du et band og en singel i hånda er det bare å sette i gang med mingle, knowmsayin’ (uttales med JRoc-sving)

SHINE

Oslobaserte SHINE er en sonisk paljettdusj for ørekanalene. Laget av musikere kombinerer lydestetikk fra hårete gitarlicks, synthbriljering og 80-talls skarptrommer som sier «tswhuup» med moderne låtskriveri. Det blir fest av sånt! SHINE består av låtskriver og vokalist Christoffer Behn, med Mats Meisingset og Jonas Henden på gitar, Christian Stuve på bass, Joakim Hole på synth, Rasmus Rønsen på batteri og Anne Strand på kor.

The Spelling Club

Nikolai Grindland har hatt prosjekter som Amber Clouds og Celebration People, men nå fronter han The Spelling Club. Med trillende gitartoner – ikke på emomåten, mer som Mac DeMarco, The Smiths og andre jangle-popband. Knalltydelig rock- og popteft og skarp lyrikk driver låtene, og deg, fremover. Bandet slapp sitt andre album «Burn Like a Light that is Lit by a Spark» 25. februar i år, så du har masse godsaker å bruke tid på før 16. desember.

Jørgen Berrig

En slags Nøtterøysk utgave av Ted Gärdestad? 23-åringen Jørgen B. Hansen spiller melodiøs visepop på norsk. EP-en «Sanger fra et soverom, fase II» ble tilgjengelig på strømme-plattformer nå i år og er oppfølgeren til – hold deg fast – «Sanger fra et soverom». Denne gangen tar Jørgen med seg bandet til Ingensteds for å spille på JJ Live!

Vil du oppleve JJ Live? Vend snuta mot Ingensteds! Link til arrangementet finner du HER.