Foto: Willa Wathne

Osloprisen-vinner: – Det virker som det satses for lite på originale kunstneriske spillefilmer

2020 tok kanskje fra oss Denis Villeneuves Dune og en ny James Bond-film, men ga oss i det minste tre gode, norske filmer. Selvportrett stakk av med flere stemmer enn både Kunstneren og Tyven og Lyset fra sjokoladefabrikken. I dokumentaren følger Margreth Olin, Katja Høgset og Espen Wallin de siste årene av livet til fotografen Lene Marie Fossen, som led av anoreksi størsteparten av livet sitt. Resultatet ble en innsiktsfull og imponerende god film om en kunstner og menneske som fortjente et bedre og lengre liv. Les om de andre nominerte HER. Hvem andre hadde fortjent en nominasjon i kategorien […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X