Foto: Willa Wathne

Osloprisen-vinner: – Det virker som det satses for lite på originale kunstneriske spillefilmer

2020 tok kanskje fra oss Denis Villeneuves Dune og en ny James Bond-film, men ga oss i det minste tre gode, norske filmer. Selvportrett stakk av med flere stemmer enn både Kunstneren og Tyven og Lyset fra sjokoladefabrikken. I dokumentaren følger Margreth Olin, Katja Høgset og Espen Wallin de siste årene av livet til fotografen Lene Marie Fossen, som led av anoreksi størsteparten av livet sitt. Resultatet ble en innsiktsfull og imponerende god film om en kunstner og menneske som fortjente et bedre og lengre liv. Les om de andre nominerte HER. Hvem andre hadde fortjent en nominasjon i kategorien […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.