Anmeldelse av Morten Langelands «Barbar»: – Sjelevrengende kleint

Morten Langeland har høstet mye skryt for sin lekne, ofte uortodokse tilnærming til poesien, preget av en bestemt, ofte fruktbar, åpenhet mot sine omgivelser og hvordan mennesket formes av de inntrykk man suger til seg og de minnene dem skaper når de borer seg fast i en. Hans nye bok Barbar er noe annerledes fra tidligere utgivelser, da det her er snakk om en ren samling av kortprosatekster, gitt et gjennomgående, kronologisk narrativ. Hvor grensen mellom en roman, kortroman og en kortprosasamling går, er ikke helt godt å si i denne sammenhengen.  Forfatteren fremstår egentlig bare mest flau på egne […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.