Ketsjup og Sennep bestiller taco fra den uautoriserte Tacosjefen

– Har du sett dette??  Sennep avbryter en av Ketsjups mange viktige samtaler. Det har dukket opp viktigere ting i feeden:  «Tacosjefen» leverer kun via Foodora og er 100% noen som pusher Old El Paso fra et møkkete kjøkken i studentkollektivet sitt. — gutten herman (@humr1) April 16, 2020 Korona-krisen er også en korona-mulighet for veldig mange: det oppstår behov som et marked kan dekke. Da vi ikke lenger kunne sitte selvbevisste på Y-stoler i børsta bøk, med en konsentrasjon som i det store og det hele var rettet mot å uttale franske ord riktig og regne ut ti prosent […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X