Hvordan gikk vi fra å bruke internett til å bli brukt og utnyttet av det? 

Jeg har følt meg hjemme på internett siden jeg var ti år gammel, jeg har vokst opp der, fått utforske alle kriker og kroker. Men i de siste par årene, etter at Facebook virkelig gikk inn for verdensherredømme med algoritmer som våpen, har jeg følt meg fremmedgjort. JEG HAR ALLTID følt at internett er mitt, at det er jeg som bestemmer over hva jeg vil se og bruke tiden min på, men det blir mer og mer tydelig at det gjør jeg jo ikke. Det er det en algoritme i California som gjør. Disse algoritmene skaper en uhåndterbar flom av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X