Hva skal du se på Oslo World Music Festival?

Chango Spasiuk & Orquesta Típica Fernandez Fierro Sentrum Scene, tirsdag 27. oktober Åpningen av denne utgaven av Oslo World Music Festival er en reise i argentinsk musikk, landet som med 35 musikere på årets program kanskje spiller hovedrollen i festivalen. Chango Spasiuk, som også gjestet festivalen for ti år siden, spiller ikke tango, men sjangerens rurale motstykke i Argentina, nemlig chamamé. Tenk polka, med østeuropeiske trekkspill og spansk flamencogitar, så er du inne på noe. Ved hans side står tangoorkesteret Orquesta Típica Fernandez Fierro, som har sin særegne tolkning av tangobegrepet. Orkesteret, som teller 13 musikere, ligner mer på et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X