Hva skal du se på Oslo World Music Festival?

Chango Spasiuk & Orquesta Típica Fernandez Fierro Sentrum Scene, tirsdag 27. oktober Åpningen av denne utgaven av Oslo World Music Festival er en reise i argentinsk musikk, landet som med 35 musikere på årets program kanskje spiller hovedrollen i festivalen. Chango Spasiuk, som også gjestet festivalen for ti år siden, spiller ikke tango, men sjangerens rurale motstykke i Argentina, nemlig chamamé. Tenk polka, med østeuropeiske trekkspill og spansk flamencogitar, så er du inne på noe. Ved hans side står tangoorkesteret Orquesta Típica Fernandez Fierro, som har sin særegne tolkning av tangobegrepet. Orkesteret, som teller 13 musikere, ligner mer på et […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.