– Både overforbruk og totalavhold er ytterpunkter

Denne teksten er støttet av Helsedirektoratet, og ble først publisert i NATT&DAGs studentguide, ute nå. Velkommen til planeten alkohol, der vi bor. Mennesker på alle kontinenter må, fra tidlig alder av, ta stilling til alkoholens effekter. Inntrykkene kan være brutale. Barn får se voksne som mister kontrollen, og at de liker det. Voksne får se andre voksne utvikle rusproblemer, men forstår ikke nødvendigvis hvorfor. Alkoholikere får se at de selv er i fåtall, og at de fleste som drikker alkohol klarer seg med lav bruk. Dette er en situasjon som vil vedvare, for med unntak av sopper og kaktuser som ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X