Hvorfor skal du egentlig se en D’Angelo-konsert? Vi spurte de som vet

Oss er en frelser født? D’Angelos Black Messiah fikk strålende anmeldelser, men hvorfor skal du se ham på Oslo fjordfest på torsdag? Her er noen spørsmål til de som presumptivt vet svaret: 1.Hvorfor var D’Angelos tilbakekomst så etterlengtet? 2. Black Messiah fikk jo strålende kritikker. Men er skiva på nivå med Voodoo? 3. Hva kan man kan vente seg av D’Angelo live? MARTIN BJØRNERSEN DJ og musikkskribent. 1. Den enkle forklaringen er at det er så lenge siden Voodoo, og at den skiva er så bra. Man hadde vel begynt å miste troen på at det skulle komme noe nytt fra ham. Det begynte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X